Zomerfeesten Almkerk van start! Dit staat er deze week op het programma

3 augustus 2024

ALMKERK – Wij kijken er weer naar uit! De Zomerfeesten Almkerk gaan weer van start met in de eerste week Bingo, puzzelritten, autovoetbal en drie feestavonden.

Maandag
Het beloofd weer een gezellig zomer te worden in Almkerk, met 5 augustus tot en met 17 augustus de zomerfeesten. Op maandag start het timmerdorp waar kinderen de hele week kunnen bouwen aan de Olympische spelen van Almkerk. Ook op de maandag is de jaarlijkse fiets- en autopuzzelritten. Verken de omgeving van Almkerk terwijl je puzzelt en geniet van het gezelschap van medepuzzelaars. Vanaf 18.00 uur kan de puzzelrit worden opgehaald in de entreetent. Ook aan de 55+ers is gedacht op de maandag met een potje bingo in D’ontmoeting in de Gereformeerde Kerk.

Dinsdag
Op dinsdag is het tijd voor bekende meezingers en fantastische prijzen met de muziekbingo. Tent open vanaf 19.00 uur en start bingo vanaf 19.30 uur.

Woensdag
Op de woensdag maakt de tent plaats voor de kindershowavond. Vanaf 18.00 uur is de tent weer open voor verschillende acts van de kinderen.

Donderdag
Na 27 jaar zijn de mannen van Van Dik Hout op de donderdag terug in Almkerk! En hoe! Samen met jullie vieren ze het 30-jarig jubileum van hun hit ‘Stil in mij’. De tent gaat open om 20.00 uur, kaarten zijn te koop voor 13 euro.

Vrijdag
Vrijdag komen de DJ’s van Effe Serieus de tent in Almkerk afbreken! En ze doen dit niet alleen, Johnny Gold en Gullie zijn er ook bij om het feest compleet te maken. Deze avond start om 21.00 uur en kaarten zijn te koop voor 13 euro.

Zaterdag
Kom op zaterdag naar het veld bij IVECO voor een heerlijk potje autovoetbal en moedig jouw favoriete team aan naar de overwinning! Het veld is vanaf 11.30 uur open voor bezoekers en om 12.00 uur zal de eerste wedstrijd starten. Verwacht veel spektakel met rokende motoren, kapotte bumpers en de geur van brandend rubber.

Op de zaterdag avond gaat het echt fout. ‘Disco Snolly Live’ zal op 10 augustus optreden, de ‘FissABBAnd’ speelt de beste ABBA-hits en de DJ’s van ‘Team Disco Snolly’ blazen het dak eraf met de meest catchy nummers. Vanaf 21.00 uur in de tent.

Zondag
Op zondag nodigen ze je uit voor een bijzondere gelegenheid onder het tentzeil met de Tentsamenkomst. Deze avond zal de getalenteerde spreker en muzikant, Gerald Troost, ons inspireren met zijn woorden en muziek. Vanaf 18.30 uur in de tent.