24-uurs Solexrace Festival onthult surprise act

8 augustus 2024

HEESWIJK – Zojuist heeft de organisatie van het 24-uurs Solexrace Festival, dat van vrijdag 23 augustus tot en met zondag 25 augustus in het Brabantse Heeswijk-Dinther wordt gehouden, niemand minder dan ’s lands bekendste en populairste feest act Snollebollekes aangekondigd als surprise act.

Jazeker: ‘De Nachtegaal van het Zuiden’ zal op zondagmiddag 25 augustus vele duizenden bezoekers van links naar rechts dirigeren tijdens de zestiende editie van dit even bijzondere als unieke evenement, die de meest spectaculaire tot nu toe belooft te worden.

Snollebollekes’ bekendste hit ‘Links Rechts’ uit 2015 werd dit jaar tijdens het E.K. in Duitsland opnieuw internationaal een grote hit (en hét EK 2024-nummer), en zelfs in een Duitstalige versie heruitgebracht. Inmiddels heeft het nummer op streamingdiensten en op YouTube tientallen miljoenen streams en views.

Behalve Snollebollekes zullen 100+ acts op vijf podia en area’s optreden waaronder BZB, DJ Potato B2B The Darkraver, Drukwerk, Høken met de Heinoos, Henk Wijngaard, Jannes, Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes, Mental Theo, Marco Schuitmaker, Mooi Wark, Pene Corrida, Sam Hofman, The Dirty Daddies, WC Experience en vele anderen.

Meest uitgebreide programma
Zoals gezegd pakt 24-uurs Solexrace Festival dit jaar flink uit met het meest uitgebreide programma tot nu toe, met een 45 meter lange sensationele brug op het Solex-parcours, en met de twee gloednieuwe area’s ‘Tankstation d’n Uil’ en het nieuwe ‘Apfelkorn Clubhuis by Berentzen’.

Ook op de overige drie area’s is het drie dagen vol gas: de Solex Stage, Brasscross Stage en Het Grootste Bruin Café Van Nederland, dat op zaterdagavond wordt gehost door ‘House of Wonders’ met eurodance, trance, hardhouse en hardtrance eindshow.