Paul’s Party-tips voor augustus

28 juli 2024

De agenda voor augustus zit bomvol met vele toffe party’s in Brabant! Paul neemt je mee langs de tips voor deze maand!

Zomerfeesten Almkerk
Van 5 tot en met 17 augustus pakt de Zomerfeesten Almkerk weer uit met maar liefst 6 feestavonden in de tent. Met onder andere Van Dik Hout, Effe Serieus, WC Experience, Disco Snolly en de Hollandse Avond. Daarnaast zijn er puzzelritten, bingo, autovoetbal, drive-in bioscoop en de zeskamp.

Nirwana Tuinfeest
Op 9, 10 en 11 augustus is er het Nirwana Tuinfeest in Lierop. Op vrijdag zijn er optredens van Gene Simmons, STONE en Donnie. Ook op de zaterdag geen gebrek aan feest! Meezingen met de hits van Joost en The Vaccines. Op zondag staan de beste covers centraal.

KPJ Gilze Feestweekend
Het feestweekend vindt plaats op 16, 17 en 18 augustus. Op vrijdag gaan het feest van start met de WC Experience en Anita van de Rapsodies. Op Zaterdag staat Boer Bennie, Poar Neem’n, Buren van de Brandweer en DJ Daani in de tent. Op zondag is er de trekker behendigheid en het zondagmiddagspel met muziek van De Fik Erin.

Waailand Outdoor
Op zaterdag 17 augustus vieren we het grootste en gekste carnavalsfeest van de zomer tijdens Waailand Outdoor in Made. De zomer editie van Waailand staat dit jaar geheel in het teken van Carnaval de Brasil. Met onder andere John de Bever, Vieze Jack, Veul Gère, Danny Panadero en Nelis Leeman!

24-uurs Solexrace Festival
Het 24-uurs Solexrace Festival in Heeswijk-Dinther wordt gezien als de Zwarte Cross van het zuiden. Drie dagen feest en spektakel op 23, 24 en 25 augustus. Met een solexrace die het hele terrein doorkruist, maar daarnaast zijn er nog veel meer brascross. Op het festivalterrein zijn vijf feestarea’s met onder andere Sam Hofman, The Dirty Daddies, Henk Wijngaard en Danny Panadero.

Brabantsedag
Zondag 25 augustus is het tijd voor de 65e Brabantsedag. De theaterparade overdonderd en verwonderd je in de straten van Heeze. Met het thema ‘Dichterbij Brabant’. De grootste theaterparade van het jaar begint om 13.30 uur. De pre-parade begint om 12.30 uur. Rond het parcours zijn er vijf sfeerpleinen met (straat)theater en veel muziek.

Bekijk onze hele party-agenda